Archief

Tags

WEEFPROJECT

Studio T O U T D O U X / DIY  / WEEFPROJECT

WEEFPROJECT

Al jaren pin ik allerlei weefprojecten op mijn pinterestborden. Kussens, tapijten, sjaals, maar vooral veel ‘wallhangings’. Een trend die volgens mij ergens in de VS begonnen is en al een tijdje geleden overwaaide naar Europa. Toen ik zag dat de Textielfabrique (natuurlijk, waar anders!) ook een workshop weven gaf, heb ik me meteen aangemeld. Superinteressant allemaal, een mooie kussenhoes gemaakt, veel gezien en geleerd weer. Thuis is het nog niet echt van een groot project gekomen. Wat ik wél heel leuk vind, is het weven van armbanden. Kleine projecten, waar ik de geleerde technieken goed kan oefenen, nieuwe kan uitproberen en tegelijkertijd een leuk accessoire aan over houd. Die wallhanging komt er ook nog wel!

In onze woven bracelet DIYkit zit een weefkaard, naald en de mooiste garens om je eigen armband te weven.

Op het Creative Life Event geven we op zaterdag een workshop armband weven. We nemen dan ook onze nieuwe zomerkleuren mee. Dan kun je onze armbanden in het echt zien, doen we alle stappen voor en maak jij je eigen armband!

Foto links: Danielle Krijtenburg
Foto rechts: Romy van Leeuwen

Share