Archief

Tags

CREATIVE LIFE EVENT

Studio T O U T D O U X / DIY  / CREATIVE LIFE EVENT

CREATIVE LIFE EVENT

Nog 5 dagen, 23 uur en 26 minuten te gaan, lees ik op de website wanneer ik dit stukje zit te tikken. Druk, druk, druk zijn we met alle voorbereidingen. We verven stoffen, knippen garens, halen het keramiek op, zoeken nieuwe seedbeads uit, vullen de pakketten. We maken plannen voor de inrichting van de stand (zorg jij voor de planten, dan verf ik de tafel nog even, o ja , we hebben ook nog een pinautomaat nodig, en heb jij dan nog van die mooie houten kratten?). We lezen elke dag wat erbij komt aan deelnemers en sprekers, eigenlijk willen we het hele programma wel volgen, maar ja, we staan er zelf :).

We hebben er zo’n zin in! Allereerst: de locatie is zo ontzettend mooi, dit moet echt wel één van de gaafste plekken zijn in Utrecht om een event te hosten (zie foto)! Verder de deelnemers: een lange lijst van de meest inspirerende webshops, bloggers en creatievelingen van Nederland. Een kans om hen nu in het echt te ontmoeten en hun producten, materialen, tools van dichtbij te bekijken. Veel van hen ( en ook wij!) zullen workshops geven waar je (voor een klein bedrag) aan mee kunt doen. Check de workshoplijst hier .

En dan zijn er nog heel interessante sprekers, die over hun ervaring, tips&trucs komen vertellen: van handlettering tot het succesvol inzetten van de sociale media voor je eigen webbedrijf.

En last, but not least, zijn er natuurlijk ook goede redenen om bij onze stand langs te komen! Sowieso vinden wij het leuk om eens kennis te maken en onze spullen in het echt te laten zien. We nemen veel nieuws mee, mooie indigo-items en veel nieuwe kleuren voor de accesories. En natuurlijk geven we ook workshops, iedere dag een andere: beadweaving, armband weven en Japans borduren. We staan vlakbij de ingang, dus da’s gemakkelijk vinden!

Tot volgend weekend!

BEING CREATIVE, IT’S NOT A HOBBY, IT’S A WAY OF LIFE!
Deze foto is gemaakt tijdens de Meet & greet van Creative Life. Super locatie en superleuke deelnemers. Don’t miss it!

 

Share