Archief

Tags

Creative life – terugblik

Studio T O U T D O U X / DIY  / Creative life – terugblik

Creative life – terugblik

Alles weer opgeruimd in de studio, bijgeslapen en mails naar nieuwe klanten en contacten verzonden: drie dagen Creative Life Event zitten erop! Wat zag het er allemaal mooi uit in de Werkspoorkathedraal (en zo’n prachtig daglicht door het grote glazen dak). Wat was het gezellig met onze buren Imakin en MetMarjet. Hoe inspirerend om Melanie van Meet&Make te ontmoeten, Yfke van Liefkemagazine, Lisanne van Draadenpraat en Twirre van Handmadeheaven.

En hoe trots waren we op onze eerste stand! Veel complimentjes kregen we over de inrichting ervan (lekker strak!)en de presentatie van de producten, de huisstijl.

Maar het allerleukst waren natuurlijk de reacties op onze producten zelf. Variërend van ‘o, is dit nog steeds in dan?’ (nee, mevrouw: het is wéér in!) en ‘o, maar dat kan ik echt nooooooit’ tot ‘wow, wat een mooie kleuren’ en ‘mijn dochter heeft er gisteren nog 2 gemaakt, ze is niet meer te stoppen! (woven bracelets)’.

En dan de workshops: er was zoveel animo dat we ter plekke besloten onze tafel een stuk naar buiten te schuiven en doorlopend workshops te geven. Het was zó gezellig: armbandjes weven, sashiko borduren: op een gegeven moment ging alles door elkaar heen. Roos en ik spanden draden op, zochten kraaltjes uit, vertelden over de achtergrond van het sashiko, maakten foto’s. Sofie, onze jongste deelneemster van 6 weefde (bijna) helemaal zelf haar eerste armbandje, natuurlijk dezelfde als haar mama. Naomi, feng shui expert, legde ons uit dat er voor ieder type mens de andere kleuren/materialencombinaties zijn. Interessant!

Verder alle vrienden en familie die langskwamen: bedankt voor jullie interesse en hulp!

Het waren tóp dagen, wij zijn volgend jaar weer van de partij!

Share