Archief

Tags

Zomerkleuren

Studio T O U T D O U X / DIY  / Zomerkleuren

Zomerkleuren

Zo half april ben ik het beu: het donkerblauw, bruin en zwart in mijn kledingkast. Ik kan me dan niet meer voorstellen dat ik afgelopen oktober juist zo weg was van die donkergrijze kleur voor mijn dikke trui, van die diepbruine halve laarsjes. Wég, in dozen en achterin de kast! Ik wil fris, ik wil licht: witte bloesjes, een lichtblauw gestreepte top, een roomkleurig vest.

Ook voor onze DIYkits hebben we nieuwe zomerkleuren ontworpen: onze beaded bracelets met nudetinten en koraalkleurig accenten (wel weer leuk met donderblauw, toch die broek maar weer uit de doos halen :)?. Ook onze bobbin bracelets zijn er nu in zomer-outfit: wit met crème, goud en naturel, of wit, lichtgrijs en fluo, lekker vrolijk. Ook een nude met een stoer accent van touw. Natuurlijk allemaal weer met een bijpassend bedeltje om het helemaal af te maken.

Wat maakt het uit dat het morgen regent en maar 13 graden is, in mijn kast schijnt de zon al volop!

Share