Archief

Tags

Snor

Snor

Volgende week zondag 7 mei is het al weer zover, ons tweede life optreden! Dit keer op het Snorfestival, in, ja natuurlijk, de Snorfabriek. En het wordt er vast weer supergezellig: er is circus, poëzie, worstproeven, ukele (leren) spelen. Er zijn workshops kledingstyling, bloemschikken, tango dansen. Van alles te zien, te horen, te proeven, te doen! En de locatie, een oude fabriek van de NS, is zo gaaf. Mis het niet, want het is misschien wel het op één-na-laatste festival dat er plaatsvindt, want op het eind van het jaar gaat de gemeente Utrecht er een parkeergarage maken.

Het programmaboekje vind je hier

Dit keer pakken we het iets anders aan: natuurlijk nemen we ook onze DIYpakketten mee, maar we gaan op de eerste plaats veel aan het werk. Met jullie, ja! Een open atelier, want wat was me dat gezellig tijdens het Creative Life Event!

Dus kom gezellig met je vriendinnen, je moeder, je dochter of zoon(tje) om samen te sashiko-en (lees hier ons blog over sashiko) of een armband te weven.

We nemen manden vol spoelen en bollen garens mee om te weven. Onze nieuwste zomerkleuren. Weefkaarten- en naalden. Mooie indigostoffen en door ons zelf geverfde shiborilappen waarmee je een sleutelhanger, pannenlappen of tas kunt maken. En natuurlijk leggen we je alles uit, doen we het voor en helpen we je op weg!

Dus, zoals de dames van Snor het zeggen: zet je mooiste snor op en zorg dat je erbij bent!

Share