Archief

Tags

Creatieve workshops

Studio T O U T D O U X / workshops  / Creatieve workshops

Creatieve workshops

Lijkt het je leuk om samen met anderen iets nieuws te leren en je eigen creativiteit te ontwikkelen? Om weer eens met je handen te werken en je hoofd leeg te maken? Gezellig met elkaar bezig te zijn en toch met een persoonlijk item naar huis te gaan?

Bij studio TOUTDOUX hebben we de mooiste materialen voor je verzameld. Aparte garens, speciaal voor ons gemaakt keramiek, zelf geverfde shiboristoffen: geen standaardproducten, maar kleine oplage’s.

Wij, Rosalie en Ans, zijn selfmade crafters, we hebben onszelf in de loop van de jaren verschillende technieken aangeleerd. Door de wol geverfd, om in een toepasselijke beeldspraak te blijven. Onze ervaring en kennis (ook over hoe het niet moet!) delen we graag met jullie. Daarnaast hebben we voorbeelden te over, om je van genoeg inspiratie te voorzien.

Onze workshops en open ateliers vinden plaats hier in onze studio of op locatie. Je kunt jezelf inschrijven voor een geplande workshop, maar je kunt er ook een aanvragen met je familie, vriendinnen of collega’s. Bijv. voor een babyshower, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje.

Hieronder vind je een overzicht van onze geplande workshops en de groepsworkshops die we standaard aanbieden. Mocht je een ander idee hebben, neem dan contact met ons op, zodat we je wensen kunnen bespreken.

Raadpleeg onze agenda voor de geplande workshops.

Groepsworkshops op aanvraag:

Braceletweaving

Sashiko/borostichting

Latchhooking/jujuhats

Raffia coiling

 


O P E N   A T E L I E R

Elke laatste zondag van de maand, houden we open atelier. Om aan individuele wensen tegemoet te komen. Om kleine groepjes te ontvangen. Voor die groepen die zich niet tot één techniek willen beperken.

In het open atelier kan per persoon gekozen worden voor een van onze creatieve technieken/workshops. Braceletweaving, sashiko/borostitching, latchhooking of raffia/bohobags&baskets.

De open ateliers vinden plaats in onze studio in Utrecht, 13.00 – 16.00 uur.

Prijs: €35,-, incl. een drankje en iets lekkers erbij!

**Ivm onze drukke werkzaamheden -vanwege onze binnenkijker in VTwonen- kunnen we op het moment helaas geen workshops aanbieden. Houd onze IG ( @studio_toutdoux ) of facebookpagina in de gaten voor nieuwe mogelijkheden! **

Share