Archief

Tags

Nieuwe oude stoel

Studio T O U T D O U X / DIY  / Nieuwe oude stoel

Nieuwe oude stoel

Bovenstaande stoel hadden we op straat gevonden. Hij leek ons nog best te kunnen in onze tuin. En hij zát fantastisch. Maar na een paar jaar buiten te hebben gestaan, kon het echt niet meer. Van de geweven rugleuning was nog maar de helft over en ook in de zitting waren grote gaten gekomen.

Maar ik kon er geen afscheid van nemen + hij zát zo lekker. Ik besloot hem binnen te houden, op te knappen en in mijn nieuwe zithoek te gebruiken. Met naturel raffia heb ik hem gerepareerd, door de gaten dicht te ‘weven’ langs de opgaande baleinen. Eerst wilde ik de raffiastukken donkerbruin verven, zodat het meer een geheel zou worden. Maar uiteindelijk vond ik het contrast wel leuk. Een hele klus was het, maar ik ben dik tevreden met het resultaat. Hij zit zelf nog beter.

Share