Archief

Tags

A B O U T
T H E S T U D I O

Wij worden enthousiast van mooie materialen. We struinen markten af en gaan naar kleine werkplaatsen. Vinden mooie garens en speciaal keramiek en vragen ons af wat we ermee kunnen.
We houden ervan iets te maken. Een idee dat we in ons hoofd hebben concreet uit te werken met onze handen. Te balen als dat niet meteen lukt. Een nieuwe poging te wagen net zolang totdat het naar onze zin is.
We vinden het leuk om wat we gemaakt hebben, mooi te presenteren. Om een ander te laten meegenieten of wellicht te inspireren. Om uit te leggen hoe jij het ook kunt maken.

S T U D I O T O U T D O U X

is een samenwerking van Rosalie Noordam en Ans Withagen

A B O U T
U S
R o s a l i e :

Is afgestudeerd aan het Nimeto, richting reclame / vormgeving & aan de Willem de Kooning academie, richting lifestyle en design.
Werkt momenteel freelance als styliste en grafisch ontwerper.
Als styliste houdt zij van mooi beeld. Fotostyling is dan ook favoriet. Voor diverse bladen maakte zij werk, voornamelijk op interieurgebied en DIY’s. Als grafisch ontwerper heeft zij een sterke voorliefde voor typografie. Ook dit hoort bij mooi beeld maken. Naast nieuwe dingen ontwerpen, gaat haar interesse uit naar oude spullen en materialen. In haar vrije tijd is ze dan ook vaak te vinden in kringloop winkels, oude loodsen en vlooienmarkten.

A n s :

Heeft gestudeerd voor en gewerkt als lerares Frans. Maakte een serie Franse geschiedenis voor de schooltelevisie. Werkte daarna als foodstylist voor verschillende bladen en schreef kookboeken en handleidingen kinderkoken. Volgde een opleiding tot theesommelier en gaf daar workshops over.
En leerde in haar vrije tijd naaien, haken, breien, verven, boetseren, borduren. Bezig Bijtje.
Iets nieuws leren, iets nieuws maken: het loopt als een rode draad door haar leven.

SAY HELLO