Archief

Tags

Customer service

Studio T O U T D O U X / Customer service

Customer service

Contact

Studio T O U T D O U X is het best per email te bereiken:

hello@studiotoutdoux.nl

Postadres:

Studio T O U T D O U X, F. C. Dondersstraat 29, 3572JB Utrecht

Telefoon:06 24229182

KvKnummer:57265011

Payment

Op www.studiotoutdoux.nl kun je op verschillende manieren betalen:

CREDITCARD

Op www.studiotoutdoux.nl kan betaald worden met VISA en MasterCard. Het factuurbedrag zal vier dagen na het plaatsen van de bestelling worden afgeschreven. Je gegevens zijn beveiligd tegen toegang van derden.

IDEAL

Op www.studiotoutdoux.nl kan via iDEAL met de volgende banken betaald worden:
• ABN AMRO Bank
• SNS Bank
• ING
• Rabobank
• ASN Bank
• Regio Bank
• Triodos Bank
• Van Lanschot Bankiers
• Knab
• Bunc

PAYPAL

PayPal is een veilige en snelle manier van online betalen zonder dat je je financiële gegevens hoeft te delen. Om hiervan gebruik te maken heb je een account nodig bij PayPal. Kies zelf hoe je wilt betalen: met een creditcard, je bankrekening of je PayPal-saldo. Naast je gegevens zijn ook je aankopen beschermd door PayPal. Indien je niet ontvangt wat je besteld hebt, kan je het aankoopbedrag terug krijgen.

BANKOVERSCHRIJVING

Je maakt het bedrag vooraf over op NL30 RABO 0369 2262 32 tnv studio TOUTDOUX  te Utrecht onder vermelding van het ordernummer. Zodra het geld door ons ontvangen is, wordt je bestelling verstuurd.

ALGEMEEN

Alle prijzen worden weergegeven in euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
Alle betalingen vinden plaats via Mollypayments, een optimaal beveiligd online betalingsplatform met data encryptie, PCI DSS, 3-D Secure en geavanceerde fraude protectie.

Delivery

LEVERING

Voor de meeste bestellingen geldt dat ze de volgende werkdag worden verzonden, in ieder geval binnen 48 uur. Indien blijkt dat dit niet haalbaar is, wordt je per email op de hoogte gesteld. Zendingen via PostNL hebben een gemiddelde levertijd van 1-2 werkdagen (m.u.v. van maandag, zondag en feestdagen).

VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen die door de brievenbus passen, wordt een bijdrage van €3,45 gerekend. Voor pakketpost is dat €5,95.

Returns

Onbeschadigde artikelen kun je tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren.

1 Meld vooraf per email (hello@studiotoutdoux.nl) het artikel retour.

2 Stuur het artikel alleen terug in de originele staat en indien mogelijk, in de originele verpakking. Retouradres: Studio T O U T D O U X,  F.C. Dondersstraat 29, 3572 JB  Utrecht

3 Je ontvangt een email ter bevestiging van de ontvangst en een bericht over de terugbetaling. Houdt rekening met een verwerkingstermijn van 5 dagen.

Retourzendingen zijn voor kosten en voor risico van de koper. Dit houdt in dat Studio T O U T D O U X niet aansprakelijk is voor het zoekraken of beschadigen van retour gestuurde artikelen.